0485 - 44 26 26 info@mm-security.nl

Diensten

Onze dienstverlening is vrij uitgebreid.

Bent u op zoek naar verkeersregelaars?

Aarzel niet ons te bellen.

Direct contact

0485 44 26 26
24/7 bereikbaar en inzetbaar

Ons werk is meestal onzichtbaar.

Enige dat opvalt, zijn de resultaten

Met man en Macht

Klik op één van de onderstaande tabbladen voor de omschrijving.

Voor bedrijven

Alarmopvolging- en afhandeling

De bescherming van uw bedrijf, locatie of gebouw.

Wij bieden u een regionale dekking met diverse surveillancewagens die dag en nacht klaar staan om uw bedrijf, locatie of gebouw te inspecteren.
Bij een alarmmelding komen wij direct in actie. Meestal gaat het om inbraak, vandalisme, brand of bijvoorbeeld lekkage.
Wij zorgen op dat moment voor uw veiligheid maar bieden ook de nodige service die de situatie vereist zoals een grondige inspectie en het delen van informatie met hulpdiensten.
Is er ingebroken? Dan moeten er bijvoorbeeld deurcilinders worden vervangen of nieuw glas geplaatst worden. Wij blijven dan nog even bij u tot de belangrijkste schade is hersteld en u van de schrik bekomen bent.

Kenmerkend voor onze manier van werken, is dat uw personeel niet gestoord hoeft te worden en dus geen enkel risico loopt. Zo min mogelijk stagnering in uw werkzaamheden. Als het aan ons ligt gaat u direct weer aan het werk.

Valt u buiten de regio maar wilt u wel met M&M Security samenwerken? U kunt er dan voor kiezen om de alarmopvolging door een partner van M&M Security te laten verzorgen. Informeer dan eens naar onze mogelijkheden met landelijke dekking in samenwerking met M&M Partners.

Meer weten? Bel ons gerust op 0485 – 44 26 26

Mobiele surveillance

De bescherming van uw bedrijf of woning tijdens uw afwezigheid…

Mobiele surveillance is een ander woord voor goed opletten.
M&M Security surveilleert dag en nacht met duidelijk herkenbare surveillance voertuigen. Tijdens de surveillance houden wij uw woning, bedrijf of terrein goed in de gaten. Deuren en ramen worden gecontroleerd, personen en voertuigen gecheckt op hun rechtmatige aanwezigheid.
Bij een alarmmelding komen wij direct in actie. De dichtsbijzijnde mobiele surveillant wordt dan gewaarschuwd om polshoogte te nemen.

Het voordeel van mobiele surveillance is de preventieve werking ervan. Panden krijgen aandacht van de surveillant waardoor risico op vandalisme en ciminaliteit wordt beperkt en kunnen grote inbraken en diefstallen zelfs worden voorkomen. En als er toch iets gebeurt, is een adequate opvolging bij incidenten of calamiteiten essentieel.

M&M Security zorgt altijd voor een effectieve en efficiënte afhandeling van alarmmeldingen.

Denk ook eens aan het collectieve beveiligingscontract van M&M Security. Samen met andere bedrijven (of met buren) sluit u een contract af. U bent dan verzekerd van de beste beveiliging tegen een voordeliger tarief.

M&M Security Specialist in mobiele surveillance met:

 • Regionale dekking;
 • Jarenlange ervaring;
 • Onze beveiliging is zeer discreet en (on)opvallend als dat nodig is;
 • Gekwalificeerd personeel;
 • Aantoonbare kwaliteitsgarantie, wij beschikken over alle benodigde certificaten, diploma’s, keurmerken en certificeringen;
 • 24 uur per dag bereikbaar en inzetbaar.

Door onze ervaring zijn wij (on)opvallend en hebben we al heel snel in de gaten als iets niet in de haak is. Dat betekent dat er snel actie kan worden ondernomen, als dat nodig is.

Bouwplaatsbeveiliging

Het beschermen van de bouwplaats, het weren van onbevoegden en het veiligstellen van materialen.

Bouwplaatsen worden regelmatig bezocht door lieden die daar niets te zoeken hebben.
Door diefstal en vandalisme wordt jaarlijks voor tientallen miljoenen euro’s aan schade toegebracht aan bouwplaatsen, waardoor het noodzakelijk wordt deze te beveiligen. Op onregelmatige tijden surveilleren wij op de bouwplaats, voeren sluitrondes uit en regelen de alarmopvolging. Alleen onze aanwezigheid werkt al preventief.

M&M Security en M&M Security Services bieden een totaalpakket voor bouwplaatsbeveiliging.
Ons pakket bestaat uit beveiliging in de vorm van:

Mobiele surveillance.

Alarm opvolging- en afhandeling.

Vaste post beveiliging.

Intelligente camerasystemen.

Mobiel alarmsysteem.

Alarmkliko.

Onze intelligente camera’s hebben analytische software waarmee een zeer bettrouwbare detectie plaatsvindt van objecten als personen en auto’s. Zeer effectief en te huur bij M&M Security Services.

Bent u op zoek naar tijdelijke of vaste bouwplaatsbeveiliging? Vraag direct een offerte aan en bel ons
op 0485 – 44 26 26. Voor 18:00 uur besteld, morgen op locatie!

Winkelsurveillance

Het beschermen van uw winkelpersoneel, klanten en artikelen. Het bewaren van orde en rust.

Er is bijna geen functie in de beveiliging waar de sociale vaardigheden zo’n belangrijke rol spelen als in de winkelsurveillance. Het winkelend publiek en personeel wil een ontspannen sfeer en zich veilig voelen. Veiligheid en beveiliging zijn daarom ook één van de belangrijkste aspecten in de retail en detailhandelbranche en in deze tijd niet meer weg te denken.

Het voordeel van een goede winkelsurveillance is de preventieve werking ervan. Winkels krijgen aandacht van de surveillant waardoor de kans op vandalisme, criminaliteit en diefstal vele malen moeilijker wordt.

Zorg ervoor dat uw winkel; personeel, klanten en artikelen veilig zijn en neem contact met ons op. Samen met u stellen wij een beveiligingsplan op.
Met onze winkelsurveillance kunt u veel vervelende situaties voorkomen.

Bent u gevestigd in een winkelcentrum, denk dan eens aan onze collectieve beveiligingscontracten. Samen met andere winkeliers sluit u zo’n contract af en dàt is veel voordeliger.

Vaste post beveiliging

Altijd iemand aanwezig, een bekend gezicht.

Soms is het nodig dat iemand doorlopend aanwezig is. Bijvoorbeeld bij een receptiebalie om gasten binnen te laten of op een bouwplaats om het terrein continu in de gaten te houden.
Een vertrouwd gezicht op een vaste plek is daarbij erg prettig. Onze beveiligingsmedewerkers zijn professionals in het gastvrij onthalen van klanten, bezoekers en relaties. Zij zijn de eerste persoon die je tegenkomt bij binnenkomst en zijn hét visitekaartje van uw bedrijf.

De taken van onze medewerkers bestaan niet alleen uit beveiligingswerk zoals toegangscontrole, terrein– en monitorbewaking en sleutelbeheer maar ook uit receptie– en servicewerkzaamheden.
Zij handelen telefoongesprekken vriendelijk, snel en accuraat af en bieden ondersteuning aan de facilitaire organisatie waarbij zij zelfstandig vragen, klachten, storingen en calimiteiten beantwoorden, afhandelen en verwerken.

Al onze medewerkers beschikken minimaal over een Basisdiploma Beveiliger of Algemeen Beveiligingsmedewerker. Zij hebben het BHV diploma, een goede kennis van de Nederlandse taal, een goede fysieke conditie en minimaal één jaar werkervaring.

En vanzelfsprekend beschikken zij over de navolgende competenties.

 • Omgevingsbewust.
 • Resutaatgericht.
 • Flexibele instelling.
 • Stressbestendig.
 • Klantgericht.
 • Integer.
 • Aanpassingsvermogen.
 • Goed kunnen samenwerken.

Heeft u vragen of interesse? Neem dan contact met ons op.
Samen met u stellen wij een beveiligingsplan op. 

Collectieve beveiliging

Een veiliger bedrijventerrien of winkelcentrum

Regelmatig aanwezig, preventieve werking op criminelen

Collectieve beveiliging van een bedrijventerrein of winkelcentrum is niet alleen slim maar ook nog eens voordelig. Minder kosten terwijl u kunt rekenen op de beste beveiliging. Hoe? Door de kosten te delen met naburige bedrijven.

Hoe werkt collectieve beveiliging?
Met collectieve beveiliging wordt gezamelijk de criminaliteit aangepakt, de algemene veiligheid vergroot en de continuiteit van ondernemingen gewaarborgd. Dit wordt gerealiseerd door middel van preventieve, actieve mobiele surveillance en alarmopvolging bij de aangesloten ondernemers. Uitgevoerd door onze mobiele surveillance in duidelijk herkenbare voertuigen.

Met de collectieve beveiliging wordt een doelmatige beveiliging gerealiseerd waarbij het uitgangspunt is dat er, ondanks de collectieve aanpak, toch rekening wordt gehouden met de individuele behoefte per deelnemer.

Kies voor beveiliging door:

Mobiele Surveillance
M&M Security surveilleert dag en nacht met duidelijk herkenbare surveillance voertuigen. Tijdens de surveillance houden wij uw woning, bedrijf of terrein goed in de gaten. Deuren en ramen worden gecontroleerd, personen en voertuigen gecheckt op hun rechtmatige aanwezigheid. Bij een alarmmelding komen wij direct in actie. De dichtsbijzijnde mobiele surveillant wordt dan gewaarschuwd om polshoogte te nemen.
Het voordeel van mobiele surveillance is de preventieve werking ervan. En als er toch iets gebeurt,
is een adequate opvolging bij incidenten of calamiteiten essentieel.

Alarmopvolging en afhandeling
M&M Security zorgt voor een effectieve en efficiënte afhandeling van alarmmeldingen.
Bij een alarmmelding komen wij direct in actie. Meestal gaat het om inbraak, vandalisme,
brand of bijvoorbeeld lekkage.
Wij zorgen op dat moment voor uw veiligheid, maar bieden ook de nodige service die de situatie vereist zoals een grondige inspectie en het delen van informatie met hulpdiensten.
Is er ingebroken? Dan moeten er bijvoorbeeld deurcilinders worden vervangen of nieuw glas geplaatst worden. Wij blijven dan nog even bij u tot de belangrijkste schade is hersteld en u van de schrik bekomen bent.
Kenmerkend voor onze manier van werken, is dat uw personeel niet gestoord hoeft te worden en dus geen enkel risico loopt. Zo min mogelijk stagnering in uw werkzaamheden. Als het aan ons ligt gaat u direct weer aan het werk.

Brand- en sluitronde

Een brand- en sluitronde is een interne inspectie die wordt uitgevoerd nadat de medewerkers c.q. de schoonmaakdienst het pand hebben verlaten.

Hierbij wordt aandacht besteed aan:

 • Het afdoende gesloten zijn van ramen en deuren/poorten;
 • Brandgevaarlijke situaties;
 • Ten onrechte in- of uitgeschakelde apparatuur;
 • Lekkage;
 • Andere specifieke wensen van de opdrachtgever.

Een brand- en sluitronde biedt de zekerheid dat het pand door special daarvoor opgeleide mobiele surveillanten wordt afgesloten en de eventueel aanwezige beveiligingsinstallatie op de juiste wijze wordt ingeschakeld. Tevens wordt gecontroleerd op het al of niet aanwezig zijn van (on-)bevoegden.

Openingsronde
Een openingsronde is een interne inspectie die wordt uitgevoerd voordat het gebouw wordt geopend of voor aankomst van het personeel en de werkzaamheden van het bedrijf aanvangen.

Gedurende de openingsronde kan onze mobiele surveillant bepaalde technische handelingen verrichten zoals het opstarten van machines, het aanzetten van de central verwarming of airconditioning en dergelijke.

Interne inspectie

Voorafgaande aan de interne inspectie wordt eerst een buitencontrole uitgevoerd om eventuele braak en/of andere schade in een zo vroeg mogelijk stadium te constateren. Aansluitend wordt de interne controleronde volgens een vastgestelde route uitgevoerd.


Tijdens de interne inspectie wordt onder meer aandacht geschonken aan brandgevaarlijke situaties, eventuele lekkages en dergelijke zodat vervolgschade tot een minimum beperkt kan worden. Daarnaast is het mogelijk de mobiele surveillant bepaalde technische controles te laten verrichten zoals het opstarten van machines, het opnemen van meterstanden, controle van technische apparatuur (CV-installatie, airconditioning, computerruimte etc.)

Voordelen van collectieve beveiliging:

 • Voordelig tarief per deelnemer door spreiding van de kosten.
 • Mogelijkheid tot korting op uw verzekeringspremie.
 • Bundeling van informatie en advies: preventie, vroegtijdige signalering en adequate actie.
 • Uw eigen pand beter beveiligd.
 • Vast beveiligingsteam, vertrouwd met de bijzonderheden van elk deelnemend bedrijf.
 • Permanente en zichtbare aanwezigheid van professionele beveiligingsmedewerkers op locatie.
 • Alarmopvolging door de surveillant.
 • Schadebeperking maatregelen door snel handelen.
 • Directe communicatielijnen met zowel het beveiligingsbedrijf als met hulpdiensten.
 • Indien gewenst worden alle deelnemende bedrijven voorzien van duidelijk herkenbare borden en stickers van M&M Security.
 • Gekwalificeerd personeel.
 • Jarenlange ervaring.
 • Totale ontzorging.

Heeft u vragen of interesse in collectieve beveiliging? Neem dan contact met ons op.

Verkeersregelaars

M&M Security, specialist op het gebied van verkeer en veiligheid

Wij leveren bevoegde verkeersregelaars met een BHV en AED certificaat,
eventueel met een auto, motor, scooter of fiets voor een duidelijke herkenning.
Onze verkeersregelaars worden landelijk/regionaal ingezet bij incidenten, omleidingen, wegwerkzaamheden, evenementen of op bijvoorbeeld een bouwplaats. Zij zorgen ervoor dat de verkeerssituatie veilig is en soepel verloopt oftewel dat de omgeving veilig is voor het verkeer en omwonenden.

Onze mensen zijn correct en hebben genoeg aan een half woord. Zij dragen uniforme kleding en worden uitgerust met een portofoon, Maglite en, zo nodig, een veiligheidshelm en voldoen daardoor aan de regels van de overheid.

Onze mensen worden veelal ingezet bij

 • Calimiteiten en incidenten.
 • Wegwerkzaamheden.
 • Omleidingen.
 • Storingen.
 • Brand.
 • Bouwplaatsen/projecten.
 • Beveiliging zwaar transport.
 • Plechtigheden.

Indien gewenst kunnen wij samen met u een verkeersplan opzetten.

Vraag direct een offerte aan en bel ons op 0485 – 44 26 26.
Wij zijn 24 uur per dag bereikbaar.

Voor particulieren

Alarmopvolging- en afhandeling

De bescherming van uw woning

Wilt u uzelf, uw familie, vrienden of buren geen onnodig risico laten nemen, dan kunt u er voor kiezen de alarmopvolging door ons op te laten volgen. Het systeem zal dan aangesloten moeten worden op een meldkamer. Bij een alarmmelding zal de meldkamer conform actielijst gaan handelen en u en/of onze surveillancedienst gaan bellen.

Wij bieden u een regionale dekking met diverse surveillancewagens die dag en nacht klaar staan om uw woning te inspecteren. Bij een alarmmelding komen wij direct in actie. Meestal gaat het om inbraak, vandalisme, brand of bijvoorbeeld lekkage.
Wij zorgen op dat moment voor uw veiligheid, maar bieden ook de nodige service die de situatie vereist zoals een grondige inspectie en het delen van informatie met hulpdiensten.
Is er ingebroken? Dan moeten er bijvoorbeeld deurcilinders worden vervangen of nieuw glas geplaatst worden. Wij blijven dan nog even bij u tot de belangrijkste schade is hersteld en u van de schrik bekomen bent.

Meer weten over de mogelijkheden?
Bel ons gerust op 0485 – 44 26 26

Mobiele surveillance

De bescherming van uw woning tijdens uw afwezigheid

Mobiele surveillance is een ander woord voor goed opletten. Wij houden uw woning daarom goed in de gaten. Deuren en ramen worden gecontroleerd, personen en voertuigen gecheckt op hun rechtmatige aanwezigheid. Het voordeel van mobiele surveillance is de preventieve werking ervan. En als er toch iets gebeurt, is een adequate opvolging bij incidenten of calamiteiten essentieel.
M&M Security zorgt voor een effectieve en efficiënte afhandeling van alarmmeldingen.

Denk ook eens aan het collectieve beveiligingscontract van M&M Security. Samen met andere buren sluit u een contract af. U bent dan verzekerd van de beste beveiliging tegen een voordeliger tarief.

M&M Security Specialist in mobiele surveillance met:

 • Regionale dekking;
 • Jarenlange ervaring;
 • Onze beveiliging is zeer discreet en (on)opvallend als dat nodig is;
 • Gekwalificeerd personeel;
 • Aantoonbare kwaliteitsgarantie, wij beschikken over alle benodigde certificaten, diploma’s, keurmerken en certificeringen;
 • 24 uur per dag bereikbaar en inzetbaar.

Door onze ervaring zijn wij (on)opvallend en hebben we al heel snel in de gaten als iets niet in de haak is. Dat betekent dat er snel actie kan worden ondernomen, als dat nodig is.

Vakantiebeveiliging

Zorgeloos op vakantie omdat wij uw woning in de gaten houden.

Gaat u binnenkort op vakantie? Dan wilt u met een gerust hart uw woning achter kunnen laten.  De vakantieperiode is heerlijk om er even tussenuit te gaan maar de vakantieperiode is ook een periode van veel inbraken of poging tot inbraak.

Heeft u een alarminstallatie, dan laat u een eventuele melding tijdens uw afwezigheid gewoon bij ons binnen komen. Wij zorgen dan voor de alarmopvolging en afhandeling.

Heeft u geen alarminstallatie dan kunt u bij ons een mobiel alarmsysteem huren. Dat klinkt ingewikkeld, maar is het niet. Het bestaat uit een klein draadloos kastje dat u overal kunt neerzetten: in de woning, in de caravan of op de boot. Een GSM-alarmsysteem treedt in werking zodra er iemand binnenkomt. Dan gaat er een stil alarm af en wordt er een sms-bericht en oproep naar twee nummers gestuurd die door uzelf vooraf zijn bepaald. Dat kan een nummer zijn van uw buren, familie of M&M Security.

Interesse in vakantie beveiliging? Maak dan gebruik van de M&M Security serviceMeer weten over de mogelijkheden? Bel ons gerust op 0485 – 44 26 26

Trouw- en rouwbeveiliging

Bescherming van uw woning wanneer u er even niet bent.

In de kranten kunnen kwaadwilligen precies lezen waar en wanneer er een plechtigheid plaatsvindt. Door gebruik te maken van de mobiele surveillance van M&M Security en het plaatsen van een
 tijdelijk mobiel draadloos alarmsysteem, hoeft u zich tijdens de dag geen zorgen te maken om uw eigendommen. Wij beschermen uw spullen tijdens uw afwezigheid. Met man en macht.

Alarmopvolging- en afhandeling

Mobiele surveillance

Bouwplaatsbeveiliging

Winkelsurveillance

Vaste post beveiliging

Collectieve beveiliging

Verkeersregelaars